Арахісово-шоколадний десерт “Yes or Yes” – арахісова паста з чорним шоколадом і кокосовим молоком. Екологічна скляна банка 50г. Ідеальне поєднання смаженого бразильського арахісу, кокосового молока і чорного шоколаду з какао-бобами преміального сорту Trinitario.
Десерт, в якому класично поєднуються смажений арахіс і шоколад. Але, щоб зробити смак по-справжньому неповторним, ми підібрали та змішали інгредієнти не так, як це зазвичай роблять інші.
В основі десерту — ароматний бразильський арахіс вищого сорту. Багато хто перемелює цілий арахіс разом з гіркими серцевинками (паростками). Ми прибираємо ці серцевинки, щоб смак став максимально ніжним. Арахіс обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані пів години, підгоряючи й окислюючись).