Горіховий снек — крокан (грильяж) фундуковий. Батончик 30г. Без білого рафінованого цукру.
Крокан (Croquant) – це французький термін, що означає “хрумкий”. У нас частіше відомий як грильяж. Смаколик зазвичай виготовляють шляхом карамелізації горіхів або насіння. Крокани популярні у французькій, скандинавській й турецькій кухні, часто вживаються з кавою або чаєм.
Добірний натуральний український смажений фундук сорту Barcelona карамелізується в тростинному цукрі сирці з додаванням ароматного фінікового сиропу. Солодкий, запашний і рідний — це український сортовий фундук, вирощений на родючій землі Вінницької області.
Фундук обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування горіх крутиться в барабані пів години, підгоряє й окислюється). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості продукту. Потім ядра швидко остуджують і перемелюють на низьких оборотах, щоб унеможливити нагрівання й окислення олії. В результаті отримуємо унікальний смак та насичений аромат.
Склад: ядра фундука (70%) підсушені, тростинний цукор, фініковий сироп.