Блог

День медичного працівника 👩🏼‍⚕️

День медичного працівника у перше почали відзначати ще у 1980 році, раніше цей день випадав на третю неділю червня. Згодом, це свято перенесли на 27 липня і щорічно святкуємо його в Україні.

Медик – це не просто професія, а справжній дар, адже опанувати цю професію може точно не кожен. Допомогти в будь-якій проблемі по здоровʼю, включаючи повний спектр послуг, може саме він. 🙏

В сьогоденні в якому ми живемо зараз, на плечах медиків також лежить надання першої медичної допомоги нашим воїнам, які зараз знаходяться на передових позиціях. Медики – це справжні герої, які рятують життя людей кожної секунди. 🚑

THE BOX нагадує, що так важливо привітати цих людей з їх професійним святом.

Звичайно ви можете подарувати медику професійні інструменти такі як: отоларингологічний набір, професійні скальпелі, або хороший дорогий стетоскоп. Привітати цукерками, ігристим та квітами. Але як не розгубитись у цій різноманітності та зробити так, щоб ваш подарунок не був банальним?

У цьому питанні наша команда прийде на допомогу. Ви тільки уявіть скільки всього цікавого та корисного можна подарувати медику, вміщуючи все в одному елегантному та дизайнерському боксику. 🎁

Не важливо чи це буде подарунок сімейному лікарю у професійне свято, чи ви хочете віддячити свого хірурга – THE BOX підбере для вас найкращі варіанти на ваш бюджет і фантазію.

Наприклад, аби гарно відпочити лікарю від втоми можна подарувати ароматичну свічку Sugar rose, набір The Rituals та маску для обличчя для неї. Барменський набір з келихами та набором каміння для охолодження напоїв medicine для нього. Так багато прекрасного ще можна подарувати медикам у цей чудовий день.

Для медичних клінік, які хочуть привітати своїх колег зі святом – ми можемо сформувати комерційну пропозицію, оскільки маємо великий досвід з корпоративними замовленнями у медичній галузі.

Ми беремо на себе весь клопіт. Розробимо коробки з вашим лого. Хочете додати у бокси тематичні пряники – цим теж займемось ми. Упакуємо з любовʼю та вчасно доставимо вашим працівникам.

Отримати приємний подарунок у професійне свято заслуговує кожен медик України в наш час.✨💕

Бажаємо вам завжди знаходити тільки найкращі подарунки для людей, які дійсно цього заслуговують та несуть неоціненний вклад у наше з вами життя.

Переходьте на наш сайт, щоб ознайомитись з готовими варіантами подарунків та товарами.

Даруємо радість та емоції, Ваш THE BOX ❤️

P.S. Ми завжди на звʼязку 😉

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *